Oplysning om behandling af personoplysninger

Denne persondatapolitik er gældende for alle selskaber i KYOCERA UNIMERCO koncernen.
 
KYOCERA UNIMERCO tager dit privatliv og sikkerhed i forbindelse med dine personlige oplysninger meget seriøst. Det afgørende for KYOCERA UNIMERCO er, at du kan føle dig tryg ved behandlingen af de personoplysninger, som KYOCERA UNIMERCO kommer i besiddelse af. I det følgende vil vi derfor beskrive, hvordan vi behandler dine personoplysninger.


Indsamling af oplysninger ved brug af hjemmesiden

Når du besøger KYOCERA UNIMERCOs hjemmeside, registrerer vores webserver følgende data (logdata) om dit besøg

 

  • din browsertype
  • længden af besøget
  • din brugeradfærd på KYOCERA UNIMERCO’s hjemmesider
  • din public IP-adresse. IP-adressen er et nummer, som automatisk tildeles din pc af din Internet Service Provider. KOYCERA UNIMERCO kan ikke identificere dig via din IP adresse, men kun navnet på din Internet Service Provider.    

 

Formålet med indsamling af disse data at KYOCERA UNIMERCO har adgang til statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften samt til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside.


Du kan læse om vores cookie-politik her

 

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af EU Persondataforordningens kapitel II.

 

Når du er kunde hos KYOCERA UNIMERCO

KYOCERA UNIMERCO indsamler dine personoplysninger (navn, adresse og e-mail-adresse og telefonnummer). Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, f.eks. i forbindelse med at du kontakter os med henblik på indhentelse af tilbud/køb af vores produkter, du registrerer dig som bruger i vores webshop eller ved tilmelding til nyhedsmails.

 

KYOCERA UNIMERCO anvender dine personoplysninger til at give dig de tjenester du efterspørger og for at kunne skræddersy produktinformation og tilbud til dig.  

 

Brug af billeder

Ved kundeevents, seminarer og uddannelse hos KYOCERA UNIMERCO kan der blive taget billeder til brug internt i KYOCERA UNIMERCO og i markedsføringsmæssige sammenhænge/artikler (på vores hjemmesider og på sociale medier). Billederne vil altid være situationsbilleder og ikke close-up portrætter. Såfremt du ikke ønsker at være med på billeder, kan du altid frabede dig dette på dagen for eventet.


Videregivelse af oplysninger

KYOCERA UNIMERCO vil i visse tilfælde videregive dine personoplysninger. Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, f.eks. i forbindelse med godkendelse af bruger/kreditvurdering, og i forbindelse med fremsendelse af varer/materialer, som kræver at KYOCERA UNIMERCO bruger dine oplysninger.

 

Derudover vil KYOCERA UNIMERCO videregive dine personoplysninger, hvis KYOCERA UNIMERCO har pligt til at videregive dine personoplysninger som følge af dom, anden juridisk forpligtelse, vidneindkaldelse, retssag eller som det på anden måde er påkrævet i henhold til lovgivningen, eller hvis KYOCERA UNIMERCO mener, at det er nødvendigt for at forhindre ulovlig aktivitet eller overtrædelse af vores politikker.

 

Videregivelsen kan med de ovennævnte formål ske såvel internt i KYOCERA UNIMERCO koncernen som til eksterne selskaber og myndigheder.

 

Hvis vi videregiver personoplysninger til eksterne databehandlere, vil KYOCERA UNIMERCO på forhånd have indgået en skriftlig databehandleraftale, der sikrer, at dine data behandles fortroligt og i overensstemmelse med gældende regler.


KYOCERA UNIMERCO’s eksterne databehandlere

  • IT Relation A/S
  • HR Manager Talent Solutions
  • Apsis A/S
  • Netcompany A/S
  • Multi Support A/S
  • EG A/S
  • Microsoft
  • NAPP A/S
  • XFAIR GmbH
  • IBM Danmark ApS
  • Strategibyrån NOGA AB


Når du henvender dig som jobansøger til KYOCERA UNIMERCO

For at kunne behandle din ansøgning og komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, vil KYOCERA UNIMERCO behandle samt gemme dine data i vores HR Manager jobdatabase. 

 

Vi behandler alle de oplysninger og bilag, som du selv har givet os via jobdatabasen eller via personlig/telefonisk kontakt til KYOCERA UNIMERCO. Endvidere behandler vi de oplysninger som vi, kun efter forudgående aftale med dig, indhenter fra dine referencer.  

 

Dine oplysninger vil blive gemt i jobdatabasen i 12 måneder fra du har tastet dem ind i jobdatabasen. Efter 12 måneder vil du automatisk modtage en e-mail fra os, hvor vi spørger, om du ønsker, at vi fortsat opbevarer dine oplysninger i jobdatabasen. Hvis du ikke svarer på denne mail, eller hvis du svarer, at du ikke ønsker, at vi fortsat opbevarer din oplysninger, vil alle dine oplysninger automatisk blive slettet.

 

Registrering i jobdatabasen er fuldstændig frivillig, og du kan til hver en tid ændre eller slette de oplysninger, du selv har indtastet. Det gør du enten ved at logge ind i jobdatabasen ved hjælp af dit personlige password eller ved at kontakte os.


Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

KYOCERA UNIMERCO benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion eller adgang af uautoriserede personer. KYOCERA UNIMERCO sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret.


Hvor længe opbevares dine oplysninger?

KYOCERA UNIMERCO gemmer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

 

Dine rettigheder

Du kan anmode om indsigt i de personoplysninger, som vi har registreret om dig efter reglerne om indsigtsret.

 

Du har endvidere ret til at anmode KYOCERA UNIMERCO om at rette, blokere for eller slette personoplysninger, som er ukorrekte.

 

Du kan på ethvert tidspunkt anmode os om at stoppe behandling af dine persondata.

 

Du har ifølge loven en klageadgang til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Denne hjemmeside udbydes af KYOCERA UNIMERCO A/S, Drejervej 2, 7451 Sunds, Danmark.

 

Den dataansvarlige er det KYOCERA UNIMERCO selskab, som indsamler den pågældende data. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 9714 1411 eller umdk@kyocera-unimerco.com.

 

Senest opdateret 19. februar 2020