Forskning og udvikling

Vidensdelingen i Kyocera Unimerco går på tværs af selskaber, landegrænser og industrier. Den akkumulerede erfaring udstyrer specialisterne i virksomheden med vidtgående kompetencer.

 

Kompetencerne resulterer til tider i utraditionelle løsningsforslag, hvor tanker, idéer og metoder fra én industri overføres til og anvendes i en anden.

 

I en række tilfælde indgår vi samarbejde med universiteter omkring egentlige forskningsprojekter med et industrielt sigte.

 

Kyocera Unimercos udviklingsafdeling arbejder tæt sammen med Kyocera-koncernens samlede R&D-afdeling. Samarbejdet betyder, at der gensidigt overføres teknologi og knowhow til gavn for kunderne.

 

Det innovative udviklingsmiljø i Kyocera Unimerco har de senere år skabt mange nye produkter, som har optimeret produktionsprocesser hos vores kunder med op til flere hundrede procent.

 

Kyocera Unimerco TestCenter
En central del af aktiviteterne inden for forskning og udvikling er Kyocera Unimerco TestCenter, hvor nye teknologier til spåntagning og skærende værktøjer testes og videreudvikles.

 

Testcentret anvendes til Kyocera Unimercos udviklingsprojekter, men bruges i stigende grad også til specifikke testforløb for en række industrikunder, der ønsker at teste nye teknologier eller materialer under optimale testbetingelser.

 

Som kunde i Kyocera Unimerco TestCenter får du adgang til den nyeste viden inden for produktionsoptimering og kan udføre optimeringstests eller simulere nye produktions- og bearbejdningsmetoder uden at afbryde din produktion.