UM CONCEPT™

Kyocera Unimerco er meget mere end en værktøjsleverandør. En forudsætning for at værktøjet kan anvendes optimalt er nemlig, at en række parametre optimeres.

 

Derfor opfatter vi os selv som leverandør af totalløsninger med kompetencer inden for:

  • Produktionsoptimering
  • Komplette værktøjsprogrammer 
  • Specialværktøjer 
  • Værktøjsvedligeholdelse 
  • Værktøjsadministration og -styring 
  • Uddannelse og træning

Vi har samlet vores kompetencer under betegnelsen UM CONCEPT™, hvor de enkelte delelementer spiller sammen og skaber en synergieffekt, som er til gavn for dig og din produktion.

 

Konceptet er vores bud på en leverandør- og partnerskabsløsning, der kan sikre dig en optimal produktions­situation med de lavest mulige enhedsomkostninger. Vores optimeringseksperter bistår i hele samarbejdsforløbet med gode råd om produktionssikkerhed og valg af værktøjer, maskinparametre og køling. Samtidig giver det en lang række fordele at samle indkøb hos færre og mere kvalificerede leverandører.

 

Kontante fordele
Vi tør godt påstå, at vores koncept er i særklasse. Faktisk er vi overbeviste om, at virksomheder, der arbejder sammen med os, forbedrer deres samlede værktøjsøkonomi og opnår betydelige fald i enhedsomkostningerne.

 

Kontakt os og find ud af, om vi kan leve op til påstanden. Lad os styrke konkurrence­evnen i et samarbejde, der giver resultat.

 

Vi hjælper dig

Ring til vores konsulenter, som rådgiver dig i valget af den bedste løsning til opgaven.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig på 97 14 14 11.